Náramok Magnetický BALLER 98504

Náramok Magnetický BALLER 98504

Pridať do obľúbených

  • Doprava zdarma
  • Darček k nákupu
  • Doba na vrátenie 30 dní
Kód 98504
Určenie Unisex
Materiál chirurgická ocel 316L
Farba ocelová
Šírka 12 mm
Dizajn ostatní

Popis produktu

Tento náramok je dodávaný v luxusnej zamatovej krabičke značky GM Collection. Magnetické šperky GM Collection patria medzi veľmi obľúbené, kvalitné a krásne výrobky, ktoré sú obľúbené medzi všetkými vekovými skupinami zákazníkov. Magnetické šperky sú vhodné pre bežné nosenie aj pre sviatočné chvíle a rôzne výnimočné príležitosti. Luxusné magnetické šperky GM Collection sú vyrobené z chirurgickej ocele. Pozlátené typy výrobkov sú pozlátené kvalitným zlatom s rýdzosťou 24K. Magnety sú vo výrobkoch zaliate špeciálnym priehľadným lepidlom s ochrannou vrstvou. Vďaka tejto technológii sa v okolí magnetov neusadzujú nečistoty, ktoré by mohli reagovať s pokožkou. Skúsenosť ukazuje, že aj v prípade bežného nosenia a prípadného styku s vodou sú magnety vďaka použitej technológii odolné, stále a nevypadávajú. Spracovanie, design a špeciálna technológia výroby robia z týchto výrobkov precízne a luxusné šperky, ktoré sú vhodné pre každého. Magnetické šperky môžu priaznivo ovplyvňovať krvný obeh, krvný tlak a okysličenie krvi, znižovať únavu, a napomáhať zmierňovať bolesť. Také pocity a skúsenosti popisujú naši zákazníci, ktorí magnetické šperky dlhšiu dobu nosia.

Magnetická sila: 3000 Gauss Mnoho zákazníkov, ktorí si tieto výrobky zaobstarali, sú s nimi tak spokojní, že si kupujú ďalšie druhy týchto šperkov alebo ich kupujú ako darčeky pre svoju rodinu či blízkych.

Upozornenie: Výrobky neodkladajte v blízkosti identifikačných, telefónnych či bankových kariet a nosičov dát. Nenoste vedľa hodiniek.

Chráňte výrobky pred kontaktom s vodou, mechanickým poškodením.

Magnetické výrobky nie sú určené pre osoby so zavedeným kardiostimulátorom a neodporúčajú sa pre tehotné ženy. Magnetické šperky nie sú predávané ako liečebná pomôcka a nesmie nahrazovat predpísanú liečbu. V prípade, že trpíte zdravotnými problémami, poraďte sa pred zakúpením výrobku so svojím lekárom.

Starostlivosť o výrobky: Výrobky umyte teplou vodou, ihneď vysušte. Dodáte im pekný a lesklý vzhľad a výrobky vám vydržia dlhšiu dobu ako nové.